Женски групи и индивидуални консултации

Women

В какво е щастието на една жена? В хармония, мира и любовта!

Но съвременните жени са толкова ангажирани в работата, отговорностите,битовизми, в проблемите на близки и приятели, че зачеркват себе си. Те изразходват своята енергия, без да попълват резервите.В резултат често се чувстват изтощени, изцедени, раздразнени и уморени, некачествени, непривлекателни, със занижена самооценка.

Има, обаче, и други жени: удовлетворени, спокойни, секси, пълни с енергия, творящи, атрактивни, уверени, обичани и щастливи. Каква е тайната им? Какво знаят те и как правя това, което е недостъпно за другите?

Ще ви кажа: Всичко е в женската енергия и практиките, които помагат енергията да се натрупва, задържа и да се трансформира в желано нещо (и това не се отнася само за материални неща!).

Женските практики са система от упражнения, които позволяват на жената да бъде изпълнена с енергия. Занятията се провеждат в групи или индивидуално и са въз основа на медитация, телесни практики, арт терапия, включват разнообразие от упражнения, визуализации, утвърждения, които помагат да се подобри физическото, психическото и емоционално състояние на жената.

Същността на практиката по женски

Занятията се фокусират върху възстановяването на енергийния баланс и правилното енергийно циркулиране. В днешния свят жената често отнема функции на мъжа – прави пари, взима важни решения, отговорна е за семейството. В резултат на това, чакрите и енергията в тялото на жената започва да се движат по мъжки модел.

В чакрите мъжката енергия се движи по посока на часовниковата стрелка, при жените тя се движи обратно на часовниковата стрелка. Когато има хармония на чакрите, мъжът дава сигурност, пари, социален статус на жената, а тя дава – удоволствие, любов и посока за прилагането на идеите.

С правилен обмен на енергията, мъжът и жена живеят в хармония и изобилие. Ако движението на енергията в чакрите е нарушено, то има проблеми, както на емоционално, така и на физическо ниво – не се развиват добре отношенията в семейството и на работното място, страда интимния живот, материалното състояние е лошо, има голямо разнообразие от заболявания.

По време на групите за събуждане на женската енергия, чрез работата с психиката и тялото, различни опити и  практики, се  възстановява енергийния баланс и помагам на жените да се свържат с тяхната същност.Високото ниво на женска енергия позволява да се подобрят отношенията в семейството, да се привлече правилният човек, добри възможности, пари, щастливи събития и т.н.

Видове практики за жени
Има много различни видове, но като цяло практиките могат да бъдат разделени на три типа:

  • практики с тялото, динамична медитация и упражнения за интимните мускули
  • психологически  – включват разнообразни медитации, визуализация, арт терапия, търсене и отработване на грешните модели от миналото
  • енергийни – тази група се състои от тантрически ,лунни практики и други славянски ритуали.

Ползи от женските практики
Ако все още не сте достатъчно мотивирани, то прочетете този списък. И така, женските практики:

  • премахват физическите блокажи, позволявайки на енергията да тече свободно и лесно
  • допринасят за производството на естроген, което прави фигурата съблазнителна, а движенията секси
  • помагат да се освободим от негодувание, гнява, негативните емоции, страхове и стреса
  • хармонизират вътрешното състояние, дават мир и спокойствие
  • премахват „умствените боклуци“, като се учим да се отпускаме и да се съсредоточаваме
  • Премахват робуването на фалшив морал и втълпени ни от миналото, изкривени нравствености
  • пълнят с енергия и дават усещане за собствената ни привлекателност и самочувствие

Всеки, който не се чувства готов за участие в група, може да дойде на индивидуална консултация. Практиката, обаче, показва, че груповия процес и енергията, която се завихря сред няколко жени, разгръщащи потенциала си, е вълшебна и лечебна!

Не се страхувай да откриваш нови и неподозирани свои страни. Обади ми се – да празнуваме Жената в Теб, заедно!