Отзиви от клиенти

birds3

Дима

Поли е винаги много внимателна. Помогна ми да дам отговор на своите въпроси; да се обърна към себе си и да видя това, което не исках да видя и ми даде своята подкрепа. Положителните резултати от терапията с нея виждам във всяко едно направление от живота си.

Андрей и Олга

Полина е земен човек преди всичко. Професионалист. Успя да ни върне вярата в двойката ни и подобрихме комуникацията, която липсваше. Изключително внимателна, провокативна, където и когато е необходимо.

Златина

Работиш със сърце. Осъзнах, че искам сама да се унищожа, поради отказа си да порастна и да поема отговорност. Научих се да се харесвам. Доверявам ти се и поради личния  ти пример и начина, по който си се справила с твоите битки.  Благодаря

Анорексия

Антон

Зависим съм от алкохол  15 години. За пръв път потърсих помощ , срамувах се. Поли ми помогна да разбера себе си, знам, че процеса ще е дълъг, но с нейната подкрепа вече виждам светлина в тунела.

Анонимна

Жертва на домашно насилие съм през повече от половината си съзнателен живот. Вярвах, че това заслужавам. Имам солидна професия и известност в обществото. Полина ме води по пътя на самоуважението и здравия егоизъм. Много е трудно, но й вярвам. Имам дете, което 14 години гледа самоунижението  ми. Уча се да казвам „НЕ”, заради себе си и заради  нея. Благодаря ти.

Свържете се с мен

It's time to take care of your health now! All you need to do is just send us a message via the form below.